Uw browser is verouderd!

Update uw browser om deze website correct te kunnen bekijken. Nu mijn browser bijwerken

×

Items in uw downloadmap

Downloadmap is leeg
item(s) in downloadmap

!

Transparante energiebewaking

Zichtbare energiebesparing

Door zijn unieke functies en intelligente clouddiensten zet de Belimo Energy Valve™ nieuwe maatstaven voor de automatische optimalisatie en biedt hij energiebesparing met de meest efficiënte bediening. De Energy Valve biedt continue optimalisatie van het waterdebiet met automatische aanpassing aan de actuele klimaatomstandigheden en elimineert een laag temperatuursverschil (lage Delta T). Sinds zijn marktintroductie in 2012 heeft de Belimo Energy Valve™ al meer dan twintig prijzen ontvangen van industriële organisaties over de hele wereld. Tegenwoordig helpen duizenden van deze intelligente kleppen de bedrijfskosten in gebouwen en de CO2-emissie te reduceren.

Transparante energiebewaking

Met cloud-gebaseerde analyses kunnen gewenste waarden voor het temperatuursverschil en debiet worden aanbevolen. Deze kunnen op afstand of automatisch worden geactualiseerd om tijd te besparen en de efficiëntie te verhogen. Kritieke prestatie-indicatoren worden grafisch weergegeven. Deze laten de huidige en historische debietgegevens, het energieverbruik, het temperatuursverschil en een overzicht van waarschuwingen en fouten in de bediening zien die de efficiëntie kunnen beïnvloeden.

Innovatieve debietmeting

De Belimo Energy Valve™ bewaakt het percentage glycol in het systeem op basis van een geïntegreerde temperatuursensor, ultrasone technologie en geavanceerde logische algoritmes. Hierdoor wordt gegarandeerd dat de glycolconcentratie overeenkomt met de voorgeschreven waarde. De bewaking van glycol verhoogt de veiligheid van de bediening door algemene warmteoverdracht en efficiënt pompen en reduceert de bedrijfskosten.

Ga naar de regionale website voor meer informatie