Uw browser is verouderd!

Update uw browser om deze website correct te kunnen bekijken. Nu mijn browser bijwerken

×

Items in uw downloadmap

Downloadmap is leeg
item(s) in downloadmap

!

Samen naar de top

Missie, waarden en gedragscode

Wij streven naar succes voor onszelf en onze klanten.
Als wij onze klanten meerwaarde kunnen bieden, is dat voor ons een succes. Daarom bieden wij topprestaties bij alles wat we doen. Deze missie, onze waarden en de gedragscode leiden en begeleiden ons op weg naar de top.

Missie – wie wij zijn en wat we willen

"Marktleider zijn is een verplichting en een bron van motivatie."

Belimo is wereldwijd marktleider in de ontwikkeling, productie en marketing van aandrijvingoplossingen voor de besturing van verwarmings-, ventilatie- en airconditioningsinstallaties. Aandrijvingen, regelafsluiters en sensoren vormen de kernactiviteit van het bedrijf.

Waarden - wat ons succesvol maakt

Wij bieden onze klanten meer kwaliteit dan ze verwachten en meer dan anderen kunnen bieden. Dat is mogelijk dankzij onze superieure toepassingen. We moeten ook operationele excellentie leveren, en bovendien zorgen voor twee aspecten die moeilijk te meten zijn, maar essentieel zijn voor succes: geloofwaardigheid en vertrouwen.

Gedragscode

De missieverklaring van Belimo formuleert de belangrijkste basisbeginselen en fundamentele waarden van ons bedrijf. Aangezien iedere medewerker bijdraagt tot de bedrijfscultuur van Belimo, is het onontbeerlijk dat elk van hen zijn of haar eigen verantwoordelijkheid begrijpt en op zich neemt.

Belimo zet zich in om haar zakelijke activiteiten te beheren in overeenstemming met hoge ethische normen en conform de geldende wetgeving. Haar medewerkers worden dan ook verwacht zo te handelen. Deze houding is niet alleen onmisbaar om de goede reputatie van Belimo te vrijwaren en mogelijke sancties volgens het burgerlijk of strafrecht te voorkomen; het is ook een weerspiegeling van de waarden van Belimo.